Tarinamme

aitoa ruokaa ja tunnelmaa vuodesta 2004

Ravintola Brunnsdal –
tunteella, rakkaudella ja ammattitaidolla

Omistaja Olli Vauhkosen sanoin, perhe ei valinnut taloa vaan talo valitsi perheen. Jokin selittämätön viehätys sai heidät ostamaan 100 vuotta vanhan talon Kauklahden sydämestä ja aloittamaan talon kunnostuksen historiaa kunnioittaen ja perustamaan oman ravintolan.

Kauppias Sundell:n vuonna 1914 rakennuttamassa talossa on aikojen saatossa toiminut niin sekatavaramyymälä, lihakauppa kuin autotarvikeliikekin. Porkkalan miehityksen aikana talo toimi Varubodenin pääkauppapaikkana Uudellamaalla. Tarinoiden mukaan talon kellarikerroksesta on löytynyt aikoinaan myös kylän yhteinen sauna ja pihapiiristä asukkaita palvellut kaivo. Talon menneisyyteen liittyy vielä paljon selvitettävää, mutta selvää on, että talo on ollut kylän asukkaille tärkeä kokoontumispaikka kautta historian.

Cafe Brunnsdalin toiminta alkoi viikonloppukahvilana toukokuussa 2011. Asiakkaiden toiveita kuunnellen tarjontaa kasvatettiin pian myös herkullisella lohikeitolla. Ruokatarjoilua ja aukioloaikoja laajennettiin vuonna 2012, jolloin ravintola sai myös A-oikeudet. Tänä päivänä ravintola Brunnsdal toimii laadukkaana ilta ja tilausravintolana.

Talon uniikki viehätys ja uusi upea terassi pitää kokea itse paikan päällä. Samoin kuuluisa talon oma leipä, joka leivotaan rakkaudella päivittäin omassa keittiössä.

Haluamme Brunnsdalissa toivottaa jokaisen asiakkaan lämmöllä tervetulleeksi.
Perinteitä vaalien haluamme ravintolan tarjoavan asiakkaille lämminhenkisen ja viihtyisän kokoontumispaikan myös tulevina aikoina.

Huomioimme asiakkaidemme toiveet ja kehitämme palveluamme niiden mukaisesti.
Sesongin parhaista raaka-aineista valmistetut ruuat tarjoilemme välittömällä, mutta asiantuntevalla otteella,
aivan kuten kotona on tapana.